Pure versie van jezelf 
fotosessie

In 3 sessies ontdekken wie je bent, door gesprek in combinatie met fotografie, met als eindresultaat een unieke portret foto van jezelf.

Een verwenmoment en unieke herinnering voor jou persoonlijk waar je nog lang van zult genieten.

Samen werken we aan:
* Een unieke fotoshoot waarin jij jezelf op een andere manier leert kennen. 
* Een prachtige portretfoto van jezelf. 
* Je trots voelen over hoe jij kunt stralen op een foto. 
* Meer zelfvertrouwen.
* Verbeteren van je zelfbeeld.
* Jezelf omarmen om wie je bent.

Plan een gratis kennismakinggesprek in

Wat kun je verwachten?

Wie ben jij? Dat wil ik graag weten. En dan niet wat je lievelingseten is maar echt wie je bent. Lastige vraag hé? Ik maak het je makkelijker.

Middels een sessie waarin we uitgebreid stilstaan en ontdekken waar jouw unieke kwaliteiten liggen, laat ik je kennis maken met jezelf. Maken we uitgebreid tijd om een duidelijk beeld van te krijgen. We denken samen na over welke kledingkeuze het beste bij je past. Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van een lichtplan om de laatste puntjes op de ‘i’ zetten om jou te fotograferen zoals je echt bent.

Gevolgd door eerlijke fotosessie, waarin jij in het middelpunt van de aandacht zal staan.

Je wilt graag jezelf zijn en dat laten zien.
Verbeteren van je zelfbeeld.
Een krachtmoment vastleggen, die jou laat herinneren wie je werkelijk bent.
Een verwenmoment voor jezelf, waarin jij in het stralend middelpunt zal staan.
Een ontdekkingsreis voor jezelf ter afsluiting van een (moeilijke) periode van je leven, of gewoon omdat je het jezelf gunt.

Gun jij jezelf deze ultieme ‘self care’ ervaring?

PLAN EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Pure versie van jezelf fotosessie in een notendop

Onder het genot van iets te drinken en een goed gesprek maken we een foto schets. In de tweede sessie vormt deze fotoschets de rode draad door onze fotosessie. Tijdens de fotosessie bekijken we de foto’s en gaan zo opzoek naar het juiste beeld. Jij staat centraal in dit traject en ontdekt de echte ‘ik’. In de laatste sessie worden de foto’s besproken en opgeleverd. Je kiest het portret uit welke jij het mooiste vind. Van dat portret krijg je een kunstwerk van jou voor aan de muur. Het hele traject is een unieke beleving in het teken van jou.

“Ik was verrast door het mooie resultaat: foto’s waarop ik mezelf was geen ongemakkelijke poseerblik maar gewoon een blij gezicht.”

- Jolanda Dirx