Simone Last

Een super toffe fotoshoot heb ik gehad bij Lindy, met een super mooi resultaat en nieuwe inzichten over mezelf. De hele fotoshoot en sfeer er omheen raad ik iedereen aan.
Lindy is een super fijn mens, wat je helemaal op je gemak stelt. Ze heeft de gave om kwaliteiten van jezelf in een foto naar voren te laten komen waarvan je niet wist dat ze in je zaten.

Voor mijn bedrijf sta ik regelmatig voor de camera.
De fotoshoot bij Lindy, was totaal anders dan de standaard:” Ik maak een foto van je. “
Lindy daagde me uit om dieper te gaan. Het zachte en tegelijk krachtige deel van mezelf op de foto ervan af te laten spatten.

Pure versie van jezelf fotografie is niet zomaar een foto laten maken van jezelf. Het is een echt cadeau aan jezelf, het is een beleving en een kans om jezelf op een andere manier te leren kennen en bekijken.
Het gene wat lindy me heeft geleerd tijdens de samenwerking, heeft ervoor gezorgd dat ik nu bewuster en op een andere manier op foto’s sta.
Van tevoren was ik me minder bewust van wat het met een foto kan doen wanneer je bewust vanuit je eigen energie erop staat. Je energie op een foto maakt of breekt namelijk de foto. Dit is iets wat ik meeneem en zal blijven inzetten in mijn verdere carrière.

Voor iedereen die twijfelt, zeg ik. Doen! Je krijgt er geen spijt van.
Lindy is een en al positieve energie, stelt je volledig op je gemak en zorgt ervoor dat jij met een heerlijk gevoel kan terugdenken aan dit mooie cadeau voor jezelf.  

De fotoshoot bij Lindy, was totaal anders dan de standaard:” Ik maak een foto van je.

Simone Last

Heb je een vraag, interesse in een fototraject of wil je graag kennis met mij maken?

Plan een gratis kennismakingsgesprek