Meteen naar de inhoud


Pure versie van jezelf fotosessie

In 3 sessies ontdekken wie je bent, door gesprek in combinatie met fotografie, met als eindresultaat een unieke portret foto van jezelf.
Een verwenmoment en unieke herinnering voor jou persoonlijk waar je nog lang van zult genieten.

Hier gaan we mee aan de slag:
* Een unieke fotoshoot waarin jij jezelf op een andere manier leert kennen. * Een prachtige portretfoto van jezelf. * Je trots voelen over hoe jij kunt stralen op een foto. * Meer zelfvertrouwen.
* Verbeteren van je zelfbeeld.
* Jezelf omarmen om wie je bent.
Plan een gratis kennismakinggesprek in

Wat kun je verwachten?

Wie ben jij? Dat wil ik graag weten. En dan niet wat je lievelingseten is maar echt wie je bent. Lastige vraag hé? Ik maak het je makkelijker.

Middels een sessie waarin we uitgebreid stilstaan en ontdekken waar jouw unieke kwaliteiten liggen, laat ik je kennis maken met jezelf. Maken we uitgebreid tijd om een duidelijk beeld van te krijgen. We denken samen na over welke kledingkeuze het beste bij je past. Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van een lichtplan om de laatste puntjes op de ‘i’ zetten om jou te fotograferen zoals je echt bent.

Gevolgd door eerlijke fotosessie, waarin jij in het middelpunt van de aandacht zal staan.

> Jezelf op een andere manier bekijken. > Verbeteren van je zelfbeeld.
> Een krachtmoment vastleggen, die jou laat herinneren wie je werkelijk bent.
> Een verwenmoment voor jezelf, waarin jij in het stralend middelpunt zal staan.
> Een ontdekkingsreis voor jezelf ter afsluiting van een (moeilijke) periode van je leven, of gewoon omdat je het jezelf gunt.

Gun jij jezelf deze ultieme ‘self care’ ervaring?

Plan je gratis kennismakingsgesprek.

Ik was verrast door het mooie resultaat: foto’s waarop ik mezelf was geen ongemakkelijke poseerblik maar gewoon een blij gezicht.

Het was voor mij voor het eerst om zo’n fotoshoot mee te maken en ik had er tegenop gezien omdat poseren niet zo mijn ding is. Het voelt ongemakkelijk en dit straalt mijn gezicht dan normaal gesproken ook uit met een onnatuurlijke foto als gevolg. Gelukkig viel het 100% mee: Lindy stelde me al snel op mijn gemak en omdat we eerst met het interview begonnen, zat ik al snel enthousiast in mijn verhaal. Daarna aan de slag met de foto’s. Door de duidelijke instructies van Lindy en de rust die ze hierbij uitstraalde, lukte het prima om ontspannen te poseren. Ik was verrast door het mooie resultaat: foto’s waarop ik mezelf was, geen ongemakkelijke poseerblik maar gewoon een blij gezicht.

Ik gebruik de gekozen foto regelmatig als profielfoto op social media en krijg er altijd leuke reacties op.

Dus: gooi je twijfels overboord als je zelf niet goed durft en ga ervoor. Als het bij mij zo goed uitpakt, is dat bij anderen zeker zo!

~Jolanda Dirx~

Herken jij jezelf in minimaal één van deze punten? Dan is dit fototraject geschikt voor jou!

 • Je wilt graag jezelf zijn en dat laten zien.
 • Met trots willen kunnen kijken naar een foto van jezelf.
 • Niet meer onzeker willen staan op een selfie / groepsfoto.
 • Je bent je neppe glimlach zat.
 • Je investeert in ‘selfcare’.
 • Je vindt dat je een verwenmomentje voor jezelf verdiend hebt.
 • Je hebt een moeilijke periode achter de rug, en wil deze graag symbolisch afsluiten met een prachtige foto van jezelf.

Plan je gratis kennismakingsgesprek.

Ik ben Lindy de bewustzijnsfotograaf.

Mijn fotografiereis begon al als 15 jarige tiener. Het was tijd om mijn nieuwe opleiding te kiezen. Ik koos voor een creatieve opleiding waar ik een camera voor nodig had. Mijn vriendinnen werden mijn fotomodellen, spulletjes die in huis stonden werden stillevens en vakantieplekken werden foto spots.

Al snel vond ik mijn weg als evenementfotografe. Jaren lang was ik in die wereld actief. Alleen miste ik een ding heel erg. Ik was altijd bezig met het zoeken van verhalen om vast te leggen. Maar ik miste de pure vorm van de mens heel erg.

Vaak genoeg dook ik mijn studio in om portretten te maken. Om andere goed te fotograferen moet ik zelf ook weten hoe het voelt om op de foto te gaan. Na steeds meer ‘zelfportret sessies’ kreeg ik een beeld van hoe ik iemand puur op de foto kan zetten.

Ga jij dit traject met mij aan? Plan hier je gratis kennismaking gesprek in.

Pure versie van jezelf fotosessie in een notendop

 • 2 coaching sessies.
 • De echte ‘ik’ ontdekken.
 • Een unieke beleving fotosessie in he
 • t teken van jou.
 • Een kunstwerk van jou voor aan de muur.